25 decembrie 2013

Foto Călușeri 2013


20 decembrie 2013

Foto Ernei și Sângeru de Pădure

Fotografii Dăruim din Ernei și Sângeru de Pădure.




E

Cine suntem, ce vrem

Am scris mailuri. Am postat pe blog. Am strâns bani. Am mers la magazine en-gros, împins cărucioare, seara, dimineața, am cărat lăzi, am despachetat, am aranjat, împachetat, legat, pus în lăzi. Am sunat, am făcut liste, am condus sute de kilometri, ne-am împotmolit, am intrat în șanțuri, am pus lanțuri de zăpadă, am mers mai departe. Am fost primiți cu colinde, cu cântece,  cu suspiciuni, cu laude, cu deschidere, cu recunoștință. Cu întrebări. Cine suntem, de ce venim, ce vrem. Nimic, vrem doar să dăm. An de an, până când vom putea. Cine suntem, ce vrem...

Fotografii cu pachete 2013




Sumar 2013

Dragi prieteni, avem un mic sumar al ediției 2013: am strâns anul acesta 3500 RON, din care am alcătuit 160 de pachete. Inițial aveam 3200 RON dar pe ultima sută de metri s-au mai strâns 300 de RON.
Pachetele s-au dus deja la Ernei, Sîngeru de Pădure, Călușeri (100 pachete), la Sîngeorgiu de Pădure (20 de pachete) și la o clasă specială (copii dislexici și cu deficiențe) din cadrul Școlii Generale 13 din Tg.Mureș (20 pachete).  Alte 20 de pachete au fost distribuite punctual la câteva familii nevoiașe din cartierul Mureșeni. Mulțumiri speciale profesoarelor Erika Fazakas, Todoran Nicoleta și lui Vasile Zahan, care cu mult entuziasm ne-au ajutat să ducem și anul acesta la cine trebuie pachetele, punctual.

Pe lângă pachete, din câteva baxuri de dulciuri și dintr-o ladă cu banane au rămas un număr de produse care ne vor permite să mai alcătuim câteva pachete, acestea vor merge către câteva familii nevoiașe pe care le cunoaștem și la câțiva copii ai străzii pe care îi întâlnim zilnic. Nimic nu va rămâne nedistribuit.

De peste tot vom încerca să adunăm, desigur, și poze.

E rândul mulțumirilor: au sărit imediat ce au primit semnal de la noi oameni cu mult suflet, cărora le suntem îndatorați până peste cap pentru că ne sprijină an de an și ne stimulează în demersul nostru. Mulțumiri Patrice Desnos, Cătălin și Alina Dîmbean, Eugen și Carmen Rotariu, Petre Toma (cu o grămadă de prieteni în spatele lui, colegii de la Smartsoft, Horică, Dorin, dacă nu-i menționăm pe toți nu înseamnă că nu au stima și aprecierea noastră), Bogdan și Emma Stănescu, Cristi și Mary Buda, Cicu și Rodi Fettich, mulțumiri colegilor de la Lateral Mureș care au contribuit din plin (Sebi, Erika și Gabi, Tibi, Attila S, Attila A., Dinu, Cristina), mulțumiri companiei Lateral pentru găzduire la sediu și sprijin. Mulțumim Liviei Sintean pentru sufletul generos, lui Adi Bernatchi, Mariei Borda. Sorin Sorășan, tocmai din București, ne sprijină an de an și-i suntem recunoscători, Sorin, ești extraordinar!
Sunteți cu toții o familie frumoasă, vă unesc fire invizibile (mulți nici nu vă știți între voi) care duc toate la un punct comun: ajutăm, dăruim, suntem buni la suflet, an de an!

Tuturor, echipa din 2013 (Angela, Larisa, Erika, Tibi, Adi, Mircea) vă mulțumește!
Promitem ca în fiecare an să revenim spre voi!

Acțiunea Dăruim 2013

13 decembrie 2013

Dăruim 2013

Dragi prieteni!

Acțiunea Dăruim, inițiativa prin care oferim pachete de Crăciun copiilor în situații mai dificile, pornește din nou la drum.
Nu ne-am propus să creștem, să depășim cu fiecare ediție sumele și pachetele anilor anteriori. Reiterăm, încercăm de fapt să nu întrerupem șirul frumos al acestor ani finalizați cu Dăruim.
Rămân valabile aceleași coordonate privind donațiile: primind un e-mail de la organizatori, vizitând acest blog, vei afla despre ce este vorba. Ne contactezi și vom stabili o modalitate de a primi suma donată. Pentru cei nefamiliarizați cu ideea Dăruim, sfatul nostru este să urmăriți postările anterioare. Legat de asta, din păcate am constatat că cei care ne găzduiesc, platforma Blogger, au probleme cu baza de imagini, practic toate imaginile blogului Dăruim sunt deocamdată inaccesibile. Am sesizat suportul tehnic Google dar până la ora aceasta încă nu am primit nici un răspuns. 
Dăruiești, ca întotdeauna, orice sumă poți și dorești. Ne alcătuim listele de copiii și conținutul pachetelor în funcție de câți bani se strâng. Cea mai mare provocare a fost în fiecare an să vă convingem că, oricât de mică, orice sumă contează și că nu avem un barem care să constituie o piedică în a dărui.

Acțiunea de colectare a sumelor se încheie pe 17 Decembrie, adică marți, astfel vom putea alcătui pachetele în timp pentru a le distribui. Desigur, urmăriți-ne pe acest blog pentru noutăți.

Mulțumim!
Dăruim