19 decembrie 2007

Fapte şi cifre

Dumitra E. mi-a promis adrese de copii care locuiesc cu părinţii la Căminul de nefamilişti din 7 noiembrie şi unde putem duce câteva pachete.

Mary Ş. ne-a dat aseară două sacoşe cu jucării pentru copii. Mary, deja au ajuns la copiii din Ceauaş şi Porumbeni!

Călin mi-a promis doi saci cu jucării, pe lângă banii mobilizaţi în echipa Pegas. Vor ajunge la Săbed, Ernei, Odrihei.

Dănuţa (Finanţe) a transportat 5 pachete la Laslău, unde ştia de o familie cu probleme. Ne vor parveni numele lor.

Anca Z. a transportat la Sângeorgiu de Câmpie 42 de pachete, ne vor parveni nume şi eventual fotografii.

Alex ştie o familie cu 3 fraţi (2 băieţei şi o surioară) care îi sunt vecini în cartierul Unirii şi a căror situaţie nu e deloc roză (i-am ajutat şi anul trecut, vom ajunge şi anul acesta la ei).
Tuturor celor care citesc acest blog (atenţie, şi clujenii) şi care ştiu de asemenea situaţii izolate (nu în cadrul grădiniţelor) le spunem că ne pot comunica adresele şi putem să ducem pachete, în măsura în care vom mai avea. În această seară vom avea o situaţie exactă a pachetelor.

Ştim exact că am dat 304 pachete (25 Valea Izvoarelor, 91 la Sânpaul, 66 la Porumbeni, 36 la Ceauaş, 15 la Poarta, 20 la Fărăgău, 4 la Sântana, 42 la Sângeorgiu de Câmpie şi 5 la Laslău) şi că urmează să dăm mâine 32 la Ernei. Pe lângă aceasta, avem promisiunea unei liste de aproximativ 30 de copii de la Săbed. Având în vedere şi copiii de la Odrihei şi Coroiul Mic de duminică (42 în total), vom ţine cont de asta la tranşa a doua de pachete.