13 decembrie 2005

Contact

Comentariile şi sugestiile voastre sunt binevenite. Pentru a adăuga un comentariu, puteţi să urmaţi oricare din referinţele (link-urile) de la fiecare anunţ de pe site în formatul: n COMENTARII. Sau, răspundeţi la anunţul acesta. Vă aşteptăm să ne scrieţi.

1 Comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Bună să vă fie căutătura după cât de bună vi se arată inima... Fiind la rândul meu fericita mămică a unuia dintre cei mai frumoşi şi buni copii din lume :) , cursant la grupa mică într-o grădiniţă oarecare, întreb - dacă aveţi posibilitatea de a afla de la educatoare ce nevoi au prichindeii cu pricina, poate reuşim să facem nu neapărat mai mult pentru ei, dar poate mai bine...
De exemplu, dacă dulciurile nu pot fi excluse, că doar atâta bucurie au şi ei, poate mai bine le-ar prinde ceva hăinuţe, sau rechizite. Mă refer la faptul că, dacă la o grădiniţă unor copilaşi le face bine un set de cuburi sau un puzzle, la o altă grupă un tricouţ (sau, în fine, ceva similar) ar fi de-a dreptul mană cerească.
E adevărat, nu se găsesc lucruri de calitate acceptabilă la preţuri foarte mici, dar dacă ne străduim, poate reuşim să strângem rândurile şi să facem din suma finală, cât o fi ea să fie, mici minuni pentru copii şi părinţi.

Întrebare separată: pentru non-rezidenţi, cum ar fi Bucureşti, care este algoritmul prin care suma, când şi câtă o fi, să ajungă în timp util la destinaţie?

13 decembrie, 2005 15:33  

Trimiteți un comentariu

<< Prima pagină