17 decembrie 2010

Ziua 2 - Ernei și Șoimuș



Și a venit și ziua a doua a acțiunii, cu vizitele la Ernei și Șoimuș. Cu mulțumiri calde adresate lui Erika, pentru tot efortul depus în a ne primi frumos la Ernei, a aduna copiii, a ne ajuta, pentru colind. Cu mulțumiri doamnelor educatoare și învățătoare din Șoimuș, pentru frumoasele colinde de acolo, spuse de copii. Încă o zi în care primim energie!

Și pentru că ne place să credem că suntem flexibili și știm să ne adaptăm situațiilor apărute pe parcurs, mai precizăm că vom duce luni, 20 decembrie, pe lângă Moișa și Merișor, și 50 de pachete chiar în Tg.Mureș, la Școala Generală Nr. 7, unde vom vizita un grup de copii incluși într-un program de prevenire a abandonului școlar. Pentru că Acțiunea Dăruim merge acolo unde e chemat, acolo unde e primit, acolo unde e nevoie, pe măsura puterilor!
Mihai din Cluj, inimos prieten, coleg și entuziast susținător al Dăruim, (a fost ieri inclusiv la împachetare) a dus azi, 17 decembrie, 20 de pachete pentru copii sărmani pe care îi știe în Cluj. Mulțumim pentru sprijin, Mihai!

Ca de obicei, fotografii de la drumurile de azi, pe Flickr