18 decembrie 2006

Dăruim 2006

Dragi prieteni!

Cei care ne-au fost alături anul trecut ştiu în mare despre ce este vorba: o mână de oameni au mobilizat prin e-mail sau viu grai alţi oameni, au pus ban lângă ban şi de Crăciun au cumpărat din câteva magazine dulciuri şi fructe din care au făcut pachete. Aceste pachete (65 buc.) au ajuns la 65 de copii din Tg.-Mureş şi din Icland, un sat la 10 km de oraş.

Ne aflăm la a doua acţiune de acest gen, având de data aceasta precedenta acţiune la activ, ca experienţă. Bilanţul anului trecut a însemnat 19.660.000 lei adunaţi din care s-au cumpărat 65 pachete dăruite tot atâtor copii sărmani.

Puteţi vedea istoricul acţiunii precedente derulat mai jos. Este cea mai elocventă dovadă cu care venim şi în acest an către voi şi vă rugăm să faceţi acelaşi efort financiar, reamintindu-vă că nu contează suma (pot fi 10-20 RON sau 100-200, toate sumele sunt binevenite), contează gestul!

Anul acesta demarăm acţiunea “Dăruim” cu puţină întârziere, am fost şi noi, cei care ne considerăm iniţiatori, prinşi de diverse treburi cotidiene. Acesta este de fapt şi cel mai mare risc, pentru noi toţi, să invocăm ritmul alert în care trăim pentru a declina sprijinul acordat acestor gesturi.

Ca noutate, anul acesta echipa iniţiatoare beneficiază şi de sprijinul organizatoric al lui Alexandru “Alex” Toth, colegul meu de la Epix, care are o benefică experienţă anterioară ca şi asistent social. Vom folosi experienţa lui Alex pentru a conferi şi mai multă coeziune şi coerenţă acţiunii.

Echipa organizatorică (oricare din cei de mai jos poate fi contactat pentru donaţii):

Mircea Drăgoi – designer, EPIX
Alexandru Toth – sales manager, EPIX
Bogdan Adrian Stănescu – director tehnic, Flame
Angela Borşan – expert contabil, Scriptic
Cătălina Cotoară – manager, Scriptic

Va mulţumim!!!

1 Comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Servus!

Incepusem sa ma impacientez ... si cum Bogdan (Adi, pentru conformitate) e mai scump la vedere pe messenger, si mereu cu status de "ocupat", cat sa ma friga tastele cand vreau sa sun, ma intrebam daca ati renuntat, doborati de aglomeratia din viata de zi cu zi, sau ,... nu. Succes si anul asta, acuma stiu, de la anul va bat eu la cap de pe la finele lui Noiembrie :)

19 decembrie, 2006 15:06  

Trimiteți un comentariu

<< Prima pagină